Jezik

UNDP LID: INFO-SESIJA O JAVNOM POZIVU ZA MSP

 

Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP) u saradnji sa Područnom privrednom komorom Banja Luka organizuje info-sesiju u vezi sa javnim pozivom za mala i srednja preduzeća za iskazivanje interesa za podrškom projekta „Lokalni integrisani razvoj“ (LIR) na sprovođenju projekata unapređenja tehnološke opremljenosti i obuke za potrebnu radnu snagu u 2017. godini. Uz prezentaciju pravila i kriterijuma poziva, na info-sesiji će biti moguće dobiti odgovore na pitanja u vezi sa pozivom.

Poziv je otvoren za izvozno orijentisana mala i srednja preduzeća čija je djelatnost proizvodnja u sektorima obrade drveta, obrade metala i obrade tekstila. Krajnji rok za podnošenje prijava Razvojnom programu Ujedinjenih nacija je 29.12.2016. godine u 17.00 časova. Detalji i način podnošenja prijava može se pronaći na sljedećem linku: http://www.ba.undp.org/content/bosnia_and_herzegovina/bs/home/presscenter/articles/2016/12/02/lir-projekt-poziv-malim-i-srednjim-preduze-ima-za-iskazivanje-interesa.html

Info-sesija će se održati u prostorijama Područne privredne komore regije Banja Luka, Ul. Đure Daničića 1, 78000 Banja Luka u srijedu 21.12.2016. godine u 15.00 časova.

Pozivamo zainteresovana mala i srednja preduzeća iz gradova Banja Luka i Prijedor i opština Novi Grad, Čelinac i Gradiška da prisustvuju info-sesiji. Preporučuje se prisustvo osobe koja će pripremati projektni prijedlog.

Projekat LIR je trogodišnja inicijativa (2016.-2018.) koju primarno finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP u saradnji sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine, Ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta Federacije Bosne i Hercegovine, Ministarstvom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske i dva saveza opština i gradova.

Ostavi komentar